Informele Raad Genk (COMPET)

Op 8 en 9 februari werd in Genk de informele bijeenkomst van de ministers voor Concurrentievermogen georganiseerd. Tijdens dit tweedaagse evenement reflecteerden de ministers en hun delegaties over de toekomst van de interne markt en de Europese industrie. Conrad Consulting hielp bij de praktische organisatie van dit toonaangevend evenement. Op donderdag stonden een receptie, site visits en diner in Labiomista op het programma. Op vrijdag vond de informele raad plaats in Thor Central in Genk.

Er was veel nationale en internationale belangstelling bij dit evenement. Hierdoor werd tijdens de informele raad een grootse boerenprotestactie gepland. Dankzij een goede samenwerking tussen Conrad Consulting, agentschap EWI, politie zone Limburg, politie CARMA, politie LRH en de stadsdiensten van Genk is dit evenement incidentloos verlopen.

Tijdens de persconferentie feliciteerde Europees Commissaris Thierry Breton ons Departement EWI met de organisatie én de inhoud van de Informele Raad Competitiviteit.

“Une des meilleures réunions, particulièrement bonne et intéressante, dans un état d’esprit extrêment constructif.”

Voorbije drie evenementen:

Informele Raad Genk (COMPET)

Huwelijk Ardennen

Ontmoet De Geschillen Commissie