FRYNS - The Lab

Locatie: Oude Rechtbank van Hasselt
Opdrachtgever: Fryns Distillery
Aantal aanwezigen: 1.500

Meer dan 130 jaar Hasseltse jenevergeschiedenis. En nu helemaal terug van weggeweest. In afwachting van de definitieve installatie van de moutwijnstookketels in het voorjaar van 2019, bracht Conrad Consulting voor Fryns in 2018 al een exclusief voorproefje. Speciaal voor de Jeneverfeesten creëerde meester-stoker Peter Berx een unieke, gesigneerde en genummerde batch van 1500 flessen Hasseltse Jenever en 1000 flessen likeur. Een hommage aan de familiale stichter-stoker Guillaume Fryns.

In oktober 2018 richtten wij een pop-up cocktailbar op in de oude rechtbank in het centrum van Hasselts, getiteld: Fryns | The Lab. Wij zorgden voor een grote toog met backbar en de nodige branding. Het hele weekend lang werden cocktails, met als basisingrediënt de Hasseltse Jenever en Kummel Likeur, gemaakt door cocktailshakers op wereldniveau.

Op vrijdag vond deze productlancering plaats voor vrienden, stakeholders en familie. Op zaterdag en zondag stonden de deuren open voor het grote (Hasseltse) publiek.

Voorbije drie evenementen:

Haspengouw Ziiingt 2022

75 jaar LAG

Huldiging UCLL Sharks