Opening Nieuwbouw Atlas Copco

Locatie: Site Atlas Copco, Hoeselt
Opdrachtgever: Atlas Copco

Het weekend van 12 tot 15 maart stond in het teken van “groot feest” bij Atlas Copco in Hoeselt. Op donderdag organiseerde Conrad Consulting de academische zitting in de Gouverneurswoning te Hasselt in aanwezigheid van de Zweedse ambassadrice. Vrijdag werden klanten, leveranciers en notabelen (o.a. CEO Ronnie Leeten en minister-president Geert Bourgeois) uitgenodigd en zondag mocht het personeel met familie genieten van een gezellig samenzijn.

Dit allemaal om de uitbreiding te vieren in Hoeselt. Machinebouwer Atlas Copco beschikt over twee distributiecentra in ons land. In Wilrijk is er eentje voor alles wat met compressoren te maken heeft. Het centrum in Hoeselt bedient de hele wereld van alle andere gereedschappen (en onderdelen daarvan) voor de industrie en constructie. Dat kan gaan van piepkleine onderdeeltjes tot tonnenzware machines.

Een succesverhaal waar Conrad Consulting graag aan meewerkte! Tien jaar geleden deden we er ook al eens een opendeur/familiedag voor het toenmalige PowerTools Distribution.

Het eerste ‘pakje’ werd ingepakt door de CEO en de Minister-President met in realtime een videolink naar de plenaire ruimte die 15 meter hoger lag.

Voorbije drie evenementen:

Davo Tongeren BMW X1 reveal

Mooimakers 2023

Personeelsfeest Hertz