Ontmoet De Geschillen Commissie

Locatie: Corpus Congress Center - Oegstgeest
Opdrachtgever: De Geschillen Commissie
Aantal Aanwezigen: 200

Ontmoeten, verbinden en delen… dat is waar het om ging tijdens de dag van ‘Ontmoet De Geschillencommissie 2023’. We brachten iedereen samen in Oegstgeest om met elkaar kennis te maken dit waren zowel voorzitter, commissielid, deskundige en collega's.


Dinsdag 31 oktober stonden we in Corpus, in Oegstgeest, en was er – naast de woorden van Jacqueline Berkelaar en het inspirerende verhaal van Peter van Uhm over het belang van waarden als respect en vertrouwen, doorzetten en verantwoordelijkheid nemen – voldoende tijd om die persoonlijke connectie weer te maken. En dat alles onder het genot van een hapje en een drankje!

En voor zo’n 60 gasten eindigde de dag daar niet… zij maakten in Corpus een reis door het menselijk lichaam waarbij je ziet, voelt en hoort hoe ons ingenieuze lichaam in elkaar steekt!

Met een gesigneerd boek van Peter van Uhm, een ‘cable buddy’ en hopelijk een aantal mooie herinneringen vertrokken we rond 16:30 uur weer huiswaarts. Wij kijken terug op een mooie, warme en verbindende middag!

Voorbije drie evenementen:

Informele Raad Genk (COMPET)

Huwelijk Ardennen

Ontmoet De Geschillen Commissie