Jubilarissenfeest ZNA 2023

Locatie: Napoleonzaal
Opdrachtgever: ZNA
Aantal Aanwezigen: 300

Het jubilarissenfeest van ZNA was een avond om niet snel te vergeten! 300 jubilarissen werden de hele avond geprikkeld door geur, gevoel, geluid, zicht en smaak. De avond begon met een receptie waarbij creatieve gerechtjes van alle kanten kwamen. Van uit het plafond, tussen de bomen, aan een wasdraad, ... Alles behalve een klassieke presentatie.

Met de nodige licht en rookeffecten belandden de gasten in een tweede ruimte, waar enkel stoelen en tafelframes stonden. De tafelbladen werden volledig ingedekt binnengedragen. Het dessert werd letterlijk geverfd op de (gedesinfecteerde) tafels. We sloten de avond af met een geweldig dansfeest. Een fantastische avond voor een fantastische groep jubilarissen!

"Afgelopen vrijdagavond was ik bij het jubilarissenfeest in de Napoleonzaal. Ik wil de organisatie en ZNA uitdrukkelijk bedanken voor de fantastische beleving. Het was buitengewoon en overtrof sterk de verwachtingen. Ik ben nog steeds onder de indruk!"

"Bedankt voor het feest vrijdag. Ik twijfelde of ik wel zou gaan, maar ik ben zó blij dat ik geweest ben. Toffe locatie, leuk concept. Felicitaties aan de organisatie!"Onvergetelijke momenten. Daar doen wij het voor!

Voorbije drie evenementen:

Informele Raad Genk (COMPET)

Huwelijk Ardennen

Ontmoet De Geschillen Commissie