Familiedag Banden de Condé

Locatie: Banden de Condé, Hechtel-Eksel
Opdrachtgever: Banden de Condé
Aantal aanwezigen: 150 + 350

Het filiaal van Banden de Condé in Hechtel-Eksel kreeg een heuse facelift. En dit mocht in de kijker gezet worden. De klant vroeg ons om een concept uit te werken voor een inhuldiging, netwerkreceptie en familiedag.

Na enkele brainstormsessies met de klant kwamen we uit bij een oude kermis. De parking voor het filiaal werd omgevormd tot speelruimte. Een groot reuzenrad werd op maandag opgesteld zodat kinderen van de lagere school de hele week lang een ritje konden maken. Daarnaast kregen alle kinderen de kans om hun fietsvaardigheid te testen op het fietsparcours- gemaakt uit oude autobanden. Natuurlijk ging dit samen met een lekker ijsje!

Op vrijdagavond werden gasten eerst rondgeleid in het filiaal. Nadien volgde een korte toespraak met netwerkreceptie en cocktailbar. Een waarzegster gaf gasten waardevolle uitleg over hun toekomst aan de hand van hun bandenspanning...

Zaterdag was het de beurt aan onze jongste helden! Een rups- attractie en talloze spelletjes die gemaakt werden met oude autobanden zorgden voor urenlang plezier. Collega's en ouders kregen de kans om te ontspannen op het kermis-terras met bijhorende livemuziek. We sloten de namiddag af met een uitgebreide BBQ en 600 gelukkige gezichten!

Voorbije drie evenementen:

Haspengouw Ziiingt 2022

75 jaar LAG

Huldiging UCLL Sharks